InfiniTeatric, joc de dezvoltare personală prin teatru, realizat de actriţa Teatrului Regina Maria Mirela Niţă Lupu şi profesor psiholog Amelia Pal
Cultura

InfiniTeatric, joc de dezvoltare personală prin teatru, realizat de actriţa Teatrului Regina Maria Mirela Niţă Lupu şi profesor psiholog Amelia Pal

Sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18, vă invităm să participaţi la Teatrul Arcadia la evenimentul de lansare a jocului InfiniTeatric, joc de dezvoltare personală prin teatru, realizat de actriţa Teatrului Regina Maria Mirela Niţă Lupu şi profesor psiholog Amelia Pal.

InfiniTeatric cuprinde un număr de 72 de provocări, care prin intermediul jocului au scopul de a dezvolta aptitudini specifice artei actorului, dar necesare în viața de zi cu zi. Regula jocului este să te joci şi să te bucuri de joc dar să nu uiţi să îndrăzneşti ca să reuşeşti. Ne întâlnim în InfiniTeatric cu exerciții de vorbire, expresivitate corporală, improvizație nonverbală, monolog, improvizație verbală și improvizație verbală în echipă, cu imagini care te provoacă să realizezi un desen sau o poveste. Unele dintre ele pornesc de la o situație, altele de la propria persoană, altele de la amintiri și experiențe, altele de la imagini și cuvinte. Toate la un loc oferă posibilitatea de a petrece timp de calitate împreună și de a vă cunoaște mai bine.

În cadrul acestui eveniment se va discuta despre educaţie, teatru şi dezvoltare personală și vor fi prezenţi pe scenă în faţa dumneavoastră: prof. univ. dr. Elena Bonchiş, conf. univ. dr. Daniela Roman, actriţa Ioana Dragoş Gajdo, actorul Sebastian Lupu, prof. consilier şcolar Luminiţa Haidu, editor Mihai Romeo Bogdan. Mai tinerii actori Giorgiana Coman şi David Constantinescu se vor juca cu Infiniteatric, cu voi şi pentru voi, iar vocea solistei Dariana Elena ne însoţeşte în această minunată călătorie în lumea jocului. Ne însoţeşte în cadrul acestui eveniment, cu eleganţă şi prietenie în calitate de moderator Ramona Gabriela Nemeş.

În cadrul acestui eveniment ai posibilitatea şi să discuţi cu specialişti  în domeniu despre educaţia nonformală, să achiziţionezi jocul InfiniTeatric şi să participi şi să te implici în joc. Intrarea la acest eveniment este liberă în limita locurilor disponibile.

Ne găsiți și pe Google News