Incredibil, suspectul de pedofilie este politist. El a fost prins si audiat. Vezi cum arata si cine este
National

Incredibil, suspectul de pedofilie este politist. El a fost prins si audiat. Vezi cum arata si cine este

eugen StanSuspectul de pedofilie audiat la Politia Capitalei in cazul celor doi minori este agent de politie la Brigada Rutiera. Cei care l-au recunoscut pe suspect sunt chiar colegii lui. Barbatul are 45 de ani, este divortat, are doi copii.  El este angajat la Rutiera din 2010, iar anterior a fost jandarm.

Suspectul de pedofilie audiat la Politia Capitalei in cazul celor doi minori este agent de politie la Brigada Rutiera, informeaza luni Biroul de presa al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB). Politistii au prins luni un barbat de 45 de ani, suspect in cazul agresiunii sexuale din 5 ianuarie asupra celor doi minori.

Eugen Stan este barbatul care a abuzat cei doi copii minori intr-o scara de bloc din sectorul 6 al Capitalei, acesta are studii liceale si postliceale si are doi copii. De asemenea, barbatul este divortat si a declarat ca „de
ani de zile iubeste copiii”

La acest moment, la sediul Politiei Capitalei se afla un potential suspect in cazul de agresiune sexuala din 5 ianuarie 2018 – un barbat de 45 de ani. Fata de acesta se desfasoara activitati procedurale prevazute de Codul de procedura penala„, a informat Biroul de presa al Politiei Capitalei.

Suspectul este politist la Rutiera din anul 2010. Inainte de a lucra aici, a fost jandarm. El este divortat, are doi copii, dintre care o fata de 22 de ani.

Agresiunea s-a intamplat vineri dimineata intr-un cartier foarte aglomerat din Capitala, Drumul Taberei intr-un bloc care se afla la cativa metri de unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Capitala, 1 Mai.

Cei doi frati mergeau vineri dimineata la nașa lor, iar in momentul in care au intrat in lift, odata cu ei a intrat și suspectul, barbatul a mers impreuna cu ei pana la etajul 8, apoi a coborat cu ei pana la etajul 4, in acest timp i-a sarutat și pipait. Cand copiii au reușit sa scape și au ajuns acasa, baiatul, care are 9 ani, a spus parintilor ce li s-a intamplat, iar aceștia au sunat la 112, apoi au fost la sectia de politie, unde au depus o plangere.

Timp de patru zile, sute de politiști l-au cautat pe barbatul care ar fi agresat sexual doi frati minori in liftul unui bloc din capitala. Au fost audiate mai multe persoane, iar anchetatorii au descoperit imagini noi in care apare agresorul, surprinse de camerele de supraveghere instalate la blocurile din vecinatate. Oamenii din cartier sunt ingroziti.

Peste 300 de politiști au verificat 50 de strazi și 200 de blocuri din București ca dea de urma agresorului. Au stat de vorba cu oamenii in speranta ca vor obtine mai multe informatii. Și mama copiilor a inceput propriile cautari pentru ca nu iși mai gasea liniștea.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News