Inconstienta! Un bihorean a fost depistat circuland cu 142 de km/h in localitate
Stiri Bihor

Inconstienta! Un bihorean a fost depistat circuland cu 142 de km/h in localitate

Politistii rutieri au aplicat 187 de sancțiuni pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 24 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 11 pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, 14 sancțiuni au fost aplicate pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, au fost sancționate cinci depășiri neregulamentare, iar 59 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Vineri, 1 decembrie a.c., la ora 09.30, pe D.N.1, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din localitatea bihoreană Tileagd, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 142 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h.

De asemenea, miercuri, 29 noiembrie a.c., la ora 09.30, pe D.N. 76, în localitatea bihoreană  Hidişelul de Jos a fost depistat în trafic un bărbat de 53 de ani, din localitatea Podari, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism cu 104 km/h, înregistrată radar.

Conducătorii auto care au depăşit limitele legale de viteză cu peste 50 km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 – 20 puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.  

Foto: ilustrativ  

loading...