Inconstient! Sofer surprins de radar pe DN1, in Lugasu de Jos, conducand cu 110 km/h, in conditii de ceata densa si polei
Stiri Bihor

Inconstient! Sofer surprins de radar pe DN1, in Lugasu de Jos, conducand cu 110 km/h, in conditii de ceata densa si polei

Marți, 14 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 103 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 31.790 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut patru permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute două certificate de înmatriculare și opt tamponări. 

47 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 14 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, au fost sancționați 11 pietoni, iar 31 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, marți, 14 ianuarie a.c., la ora 16.55, pe D.N 1, în localitatea bihoreană  Lugaşu de Jos a fost depistat în trafic un bărbat de 30 de ani, din localitatea Uileacu de Criş, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 110 km/h, înregistrată radar.