Incepe vanatoarea de masini abandonate in Oradea. Ce masini a identificat Politia Locala
Informatii utile

Incepe vanatoarea de masini abandonate in Oradea. Ce masini a identificat Politia Locala

Conform prevederilor Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale, agenţii constatatori din cadrul Primăriei Oradea – Poliția Locală Oradea au întocmit procese-verbale de constatare și somație, care au fost afișate sub ștergătorul autovehiculelor (sau pe carosieria acestora) presupuse a fi abandonate sau fără stăpân, aflate pe domeniul public.

Pentru identificarea proprietarilor sau deținătorilor legali ai vehiculelor, facem publică lista cu vehiculele înscrise în anexa atașată.

Fiind necesară eliberarea domeniului public, vehiculele vor fi ridicate, transportate și depozitate în spațiul special destinat depozitării vehiculelor abandonate sau fără stăpân.

În situația în care vehiculele nu vor fi revendicate de proprietari sau de deținătorii legali, după expirarea unui termen de 5 zile de la data anunțului, acestea vor trece în proprietatea Municipiului Oradea și vor fi valorificate în condiţiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la Serviciul Parcări, Piaţa Unirii nr. 1, tel: 0259/449.331.

STRADA NR NR. INMATRICULARE MARCA
Alexandru Cazaban (parcare Don Orione)   BO F80516  VW
Alexandru Cazaban (parcare Strand)   FARA NUMAR Renault
Alexandru Cazaban (parcare Don Orione)   BH098678 Peugeot
Aleea Forajului  4 AR 11 RFR Renault
Jules Verne 3 SM 04 FFA Hyundai
Aluminei 68 FARA NUMAR Dacia

Foto: ilustrativ