Începe Maratonul Cumpărăturilor în Centrul Comercial Auchan Aushopping Oradea !
Comunicate de presa

Începe Maratonul Cumpărăturilor în Centrul Comercial Auchan Aushopping Oradea !

Maratonul Cumpărăturilor
Maraton 50×70

Oradea, august 2018. Timp de 28 de zile, clienții Centrului Comercial Aushopping Oradea sunt invitați la un Maraton al Cumpărăturilor. Fiecare 10 lei cheltuiți în magazin îi vor aduce mai aproape de zeci de premii în valoare totală de peste 35.000 de lei. 

Mersul la cumpărături se schimbă! El devine o bucurie cu ajutorul noii campanii derulate de Centrul Comercial Aushopping Oradea în perioada 13 august – 9 septembrie 2018. Astfel, pentru fiecare 10 lei cheltuiți în magazinele participante din centrul comercial (exceptând hipermarchetul), cumpărătorii vor primi o bulină specială. Odată strânse 5 buline, aceștia intră în concurs pentru a câștiga unul dintre cele 76 de coșuri de cumpărături, în valoare de 466 lei fiecare. Taloanele vor fi depuse în urna aflată în centrul comercial.

Știm că urmează o perioadă agitată pentru clienții noștri, mai ales în contextul începerii noului an școlar. Așa că ne-am dorit să transformăm această cursă anuală într-o bucurie, într-un prilej de a veni în întâmpinarea nevoilor lor și a ne apropia ca și comunitate“, au declarat reprezentantii centrului.

interlink.ro

Pentru mai multe detalii, regulamentul complet al concursului și alte noutăți legate de această campanie vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a Centrului Comercial Aushopping Oradea aici:

Centrul Comercial Aushopping Oradea are drept scop animarea comunității în care activează și menirea de a fi un centru comercial sociabil. Centrul comercial este parte integrantă din viața oamenilor, inima comunității din care face parte. Centrul este locul care îi aduce împreună și îi ajută să creeze legături cu cei din jurul lor.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News