Incepand de azi, taxa de pasaport se poate achita si la CEC
Informatii utile

Incepand de azi, taxa de pasaport se poate achita si la CEC

Cetățenii pot achita acum taxa pentru emiterea pașaportului simplu temporar și a celui simplu electronic la orice unitate CEC Bank din județul Bihor.

Serviciul de încasare a taxei de pașaport va fi disponibil începând de azi, 06.09.2017, de luni până vineri în intervalul orar 8:00-16:30, iar comisionul pentru depunere este de 8 RON.

Pentru a achita taxa pentru pașaport la unitățile CEC BANK, deponentul trebuie să prezinte un act de identitate valabil. În cazul în care depunerea se face pentru un copil minor sau un terț, este necesar și actul de identitate al acestuia, în original sau copie.

Cea mai apropiată unitate a CEC BANK față de Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Bihor se află la circa 2 minute, pe Calea Republicii nr. 27.

Rămân valabile și celelalte modalități de plată a taxei de pașaport (numerar la casieria Prefecturii Bihor, la Trezoreria Oradea și la oficiile poștale prin mandat poștal, iar prin virament bancar la sediul băncilor sau prin online banking).

Reamintim cetățenilor că taxa pentru pașaportul simplu electronic pentru copii sub 12 ani, valabil 3 ani, este 234 RON, taxa pentru pașaportul simplu electronic eliberat pentru persoane peste 12 ani, valabil 5 ani, este 258 RON, iar taxa pentru pasaportul simplu temporar, valabil 1 an, este 96 RON. Acestor taxe li se adaugă comisionul bancar de 8 RON în cazul plății taxei în unitățile CEC Bank.

Asigurăm cetățenii de permanenta noastră preocupare pentru furnizarea unor servicii publice de calitate.