Incepand de azi, Laurentiu Chiana este noul manager interimar la spitalul Municipal din Oradea
Stiri Oradea

Incepand de azi, Laurentiu Chiana este noul manager interimar la spitalul Municipal din Oradea

Începând de luni, 1 februarie 2021, spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu din Oradea are un nou manager interimar, după ce primarul Florin Birta a semnat dispoziția de numire a domnului Laurențiu Chiană în această funcție.

 „Începând cu data de 1 februarie, doamna Maria Silaghi a renunţat la funcţia de manager al Spitalului Municipal din Oradea, astfel că am semnat o dispoziţie pentru numirea în funcţia de manager interimar a domnului Chiană Laurenţiu începând cu data de 1 februarie 2021”, a spus primarul Florin Birta, adăugând: „Domnul Chiană este colegul nostru, consilier local la al doilea mandat și are o experienţă vastă atât în domeniul medical privat cât şi militar. Totodată, vreau să-i mulţumesc doamnei Silaghi pentru toată activitatea, iar domnului Chiană îi urez mult succes“, a declarat primarul Florin Birta

Laurențiu Chiană este de profesie biolog, iar din anul 2010 este proprietarul unei laborator de analize medicale. Conform dispoziției primarului, noul manager interimar va ocupa această funcție maximum 6 luni, perioadă în care Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Municipal Gavril Curteanu va organiza un concurs pentru ocuparea funcției de manager.