Incepand cu ora 09:00 se intrerupe furnizarea apei potabile pe mai multe strazi din cartierul Nufarul
Compania de Apa Oradea

Incepand cu ora 09:00 se intrerupe furnizarea apei potabile pe mai multe strazi din cartierul Nufarul

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în ziua de miercuri, 19.07.2023, cu ocazia lucrărilor de remediere a avariei apărute pe rețeaua de alimentare cu apă a stației de hidrofor SH840, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 09:00 şi 14:00.

Lucrările vor fi derulate de către SC ENERGO MONTAJ SA, antreprenorul lucrărilor de reabilitare a rețelelor de termoficare din zonă. Vor fi afectaţi consumatorii alimentați prin stația de hidrofor SH 840, situați pe străzile: Bumbacului, Constantin Noica, Onisifor Ghibu, Aleea Zidarilor și Aleea Forajului.

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 – 430.928 sau 0359 – 410.203.

Ne găsiți și pe Google News