Incepand cu 3 septembrie se pot depune cereri pentru locuinte sociale. Vezi ce acte ai nevoie
Stiri Oradea

Incepand cu 3 septembrie se pot depune cereri pentru locuinte sociale. Vezi ce acte ai nevoie

Prin Hotărârea Consiliului Local nr.663 din 19 iulie 2018 s-a aprobat perioada 03 septembrie 2018 – 28 septembrie 2018, ca interval de timp în care se va desfăşura sesiunea din acest an pentru depunerea dosarelor pentru locuinţe sociale din municipiul Oradea.

Astfel, în perioada 3 septembrie – 28 septembrie 2018, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială  Oradea, Serviciul Relaţii cu Publicul şi Evaluare Iniţială se pot depune cererile însoţite de acte doveditoare de către solicitanţii de locuinţe sociale aflate în administrarea municipiului Oradea.

Cererile şi actele doveditoare vor fi analizate până la data de 1 noiembrie a anului în curs, de către Comisia de analiză a solicitărilor de locuinţe, care va trimite spre aprobare Consiliului Local lista cuprinzând solicitanţii eligibili să primească în anul următor o locuinţă socială, în ordinea de prioritate stabilită.

 Cererea tip, actele necesare a fi anexate cererii, categoriile de persoane care pot beneficia de locuinţe sociale, precum şi criteriile de prioritate şi punctajele aferente le regăsiţi mai jos.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News