Incep pregatirile pentru Targul de Craciun Oradea 2023. Primaria invita producatorii si mesterii locali sa se alature evenimentului
Stiri Oradea

Incep pregatirile pentru Targul de Craciun Oradea 2023. Primaria invita producatorii si mesterii locali sa se alature evenimentului

Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, organizează în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie 2023 o nouă ediție a Târgului de Crăciun Oradea.

Pregătirile sunt în toi iar cei care doresc să participe în calitate de comercianți la Târgul de Crăciun Oradea, se pot înscrie online pe site-ul: https://targuldecraciunoradea.ro/ .  

Sunt invitați să participe producătorii de bunătăți tradiționale, dulciuri sau alte specialități, meșteri populari, artizani de suveniruri și articole specifice sărbătorilor de iarnă, care să se alăture în Piața Unirii, în ediția din 2023.

Perioada de înscrieri este 2 noiembrie – 19 noiembrie (ora 24:00).

Formularul de înscriere este disponibil la următorul link: https://targuldecraciunoradea.ro/.

Pentru a depune o cerere de participare, doritorii vor trebui să urmeze toți pașii din formularul de înscriere, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (denumire companie și informații cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat.

Vor fi disponibile:

 • 24 de căsuțe din lemn pentru agenți economici din sectoarele alimentar și non-alimentar;
 • 18 locații pentru amplasamente de tip construcție proprie food truck;
 • 5 amplasamente pentru atracții.

ÎN CE CONSTĂ PROCEDURA DE ATRIBUIRE

 • Etapa I – Depunerea solicitărilor de participare, prin intermediul formularului online.
 • Etapa II – Centralizarea ofertelor și stabilirea ofertanților calificați.
 • În situația în care un ofertant nu îndeplinește una sau mai multe dintre cerințele din Regulamentul de participare sau nu a prezentat unul sau mai multe documente solicitate în formularul de înscriere, Comisia de evaluare va declara ofertantul ca fiind necalificat.
 • Etapa III – Atribuirea amplasamentelor se va face prin selectarea poziției dorite de către solicitant din categoria specifică produselor comercializate. Amplasamentele sunt catalogate pe baza categoriei de produs. Fiecare categorie este marcată pe hartă, iar pozițiile din aceste categorii sunt numerotate individual. În cazul în care vor exista mai mulți ofertanți pentru aceeași poziție se va aplica procedura licitației cu strigare. Se va licita ocuparea poziției selectate nu exclusivitatea pe o anumita categorie de produs.
 • În cazul construcțiilor de tip bar, o condiție de participare este ca ofertantul să opereze TOATE amplasamente. Nu sunt acceptate ofertele pentru un singur amplasament.
 • Etapa IV – Instalare și montaj.
 • Etapa V – Desfășurarea Târgului de Crăciun Oradea, 30 noiembrie- 26 decembrie 2023
 • Etapa VI – Demontare și curățenie în spațiu.

De asemenea, site-ul oficial mai cuprinde 2 secțiuni destinate înscrierii voluntarilor, „Fii voluntar!”  și înscrierii ansamblurilor corale și populare, „Hai să ne colinzi!”.

Ne găsiți și pe Google News