Incep lucrarile la constructia autogarii din Sacuieni
Stiri Bihor

Incep lucrarile la constructia autogarii din Sacuieni

Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor (ADD Bihor), din subordinea Consiliului Județean Bihor, a emis astăzi, 12 februarie, ordinul de începere a lucrărilor de execuție a autogării în orașul Săcueni.  

Directorul ADD Bihor, Vitalyos Barna, și reprezentanții firmei de construcții au fost astăzi în teren. Autogara va avea patru peroane, o clădire cu o suprafață de 100 de metri pătrați, care va cuprinde o sală de așteptare, grupuri sanitare și două spații comerciale.

Continuăm să investim în infrastructură pentru a oferi condiții de calitate și confort pentru călători. La fel ca în Marghita și Beiuș, autogara din Săcueni este o investiție prin care  modernizăm transportul județean, contribuind astfel la dezvoltarea unei rețele de transport public integrate la nivel județean”, a precizat Călin Gal, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor.

Proiectul este realizat de asocierea de firme EVALSTAR SERV (lider), Daraban Radu Ioan – Birou individual de arhitectură și DHELECTRIC SYSTEM SRL. Valoarea contractului este de 1.455.803,22 lei, cu TVA, din care contribuția Consiliului Județean Bihor este de un milion de lei, restul sumei fiind alocată de Primăria Săcueni.

Termenul pentru execuția lucrărilor este de 6 luni.

Vă reamintim că celelalte două autogări finanțate de Consiliul Județean Bihor, prin ADD Bihor, sunt în Municipiile Marghita și Beiuș. Acestea au fost predate în administrarea primăriilor.  

Ne găsiți și pe Google News