Încep înscrierile pentru expozanți la Târgul de Paști Oradea 2022
Evenimente

Încep înscrierile pentru expozanți la Târgul de Paști Oradea 2022

Oradea întâmpină în acest an Sărbătorile Pascale cu o nouă ediție a Târgului de Paști în Cetatea Oradea! Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, organizează Târgul de Paști în perioada 15-25 aprilie 2022.

Ediția din acest an vine cu o noutate: o expoziție de ouă de Paști personalizate, în curtea Cetății dedicată companiilor, ONG-urilor, asociațiilor, școlilor, liceelor, artizanilor, artiștilor sau oricăror organizații care doresc să ne împărtășească creativitatea lor! Ouă de dimensiuni mai mici sau mai mari, din flori, lemn sau alte materiale, cu specific tradițional sau mai puțin convențional, vor putea fi admirate din 15 până în 25 aprilie. Înscrierea la expoziție este gratuită și se face pe site-ul www.targuldepastioradea.ro în perioada 26 martie (ora 14:00) până în 10 aprilie 2022 (ora 14:00).

De asemenea, pregătirile sunt în toi și pentru cei care doresc să participe în calitate de comercianți la Târgul de Paști. Sunt invitați să participe producători de bunătăți tradiționale, dulciuri, meșteri populari, artizani de suveniruri, articole specifice de sărbătorilor pascale și food truck-uri. Înscrierile se fac online pe site-ul www.targuldepastioradea.ro în perioada 26 martie (ora 14:00) până în 06 aprilie 2022 (ora 14:00).

Comercianții vor trebui să urmeze toți pașii din formularul de înscriere care va fi disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (denumire companie și informații cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat.

interlink.ro

Ne găsești și pe Google News