Incendiu violent in Santion la o hala de produse parafarmaceutice
Stiri Bihor

Incendiu violent in Santion la o hala de produse parafarmaceutice

Peste 20 de pompieri militari orădeni au actionat pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală situată în Sântion. Apelul care sesiza producerea incendiului a fost primit în dispeceratul ISU BH în jurul orei 12:35, moment în care la fața locului au fost mobilizate operativ echipajele Detașamentelor 1 și 2 Oradea cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, două autospeciale tip ABROLL, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD tip B2.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, pe o suprafață de aproximativ 300 mp., la un depozit de produse parafarmaceutice (seringi, tetine, biberoane etc)

La ora 13.30 incendiul a fost lichidat. Pompierii militari au ramas la fata  la fața locului, pentru căutarea eventualelor focare ascunse și pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului, care s-a manifestat deosebit de violent la nivelul întregii clădiri, echipajele de pompieri au intervenit atât din exteriorul, cât și din interiorul construcției, realizând concomitent, un dispozitiv de protecție a clădirilor învecinate, reușind astfel să împiedice propagarea flăcărilor la două depozite (de peleți și aprinzătoare de foc)

 

Ne găsiți și pe Google News