Incendiu violent in Bicacel. Un scurtcircuit era sa distruga complet o gospodarie
Stiri Bihor

Incendiu violent in Bicacel. Un scurtcircuit era sa distruga complet o gospodarie

 În după-amiaza zilei de duminică, în jurul orei 19.30, echipajele Gărzii de Pompieri Tinca și 1 Mai au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, un container tip rezervor pentru transport apă și ambulanța SMURD a subunității, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie situată în localitatea Bicăcel.

În momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului, incendiul se manifesta violent, la nivelul acoperișului și a mansardei, existând pericolul extinderii flăcărilor la întreaga casă și la locuința vecinului, respectiv la anexele din curtea gospodăriei.

Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul în aproximativ o oră, după care au acționat pentru căutarea eventualelor focare ascunse și înlăturarea efectelor negative ale evenimentului, până în jurul orei 21.10.

În urma evenimentului, generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit, au ars acoperișul pe o suprafață de 40 metri pătrați și piese de mobilier. Echipajele de pompieri au împiedicat propagarea flăcărilor la celelalte încăperi ale casei, la anexele gospodărești și la acoperișul locuinței învecinate, salvând astfel bunuri de o valoare considerabilă.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Ne găsiți și pe Google News