Incendiu puternic la o gospodarie din localitatea Arpasel
Stiri Bihor

Incendiu puternic la o gospodarie din localitatea Arpasel

chilipirul-zilei.ro/
Luni, 20 august a.c., în jurul orei 13.20, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” a fost sesizat prin numărul unic 112, cu privire la producerea unui incendiu la o gospodărie situată în localitatea Arpășel, comuna Batăr, informeaza acestia

La adresa indicată de apelant au fost mobilizați pompierii Detaşamentului Salonta, care, în urma executării recunoaşterii, au constatat că incendiul se manifesta violent în interiorul unei construcții auxiliare (baracă) din cadrul gospodăriei, flăcările extinzându-se și la acoperișul locuinței situate în imediata proximitate.

Pompierii militari au acţionat timp de aproximativ o oră și 45 de minute pentru stingerea incendiului şi protecţia casei aflate în apropierea focarelor, respectiv pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, forţele de intervenţie împiedicând propagarea acestuia.

Evenimentul, provocat cel mai probabil de o sobă amplasată necorespunzător față de materialele combustibile, s-a soldat cu arderea bunurilor depozitate în construcția anexă și a două elemente de construcție (două bârne din lemn) din structura acoperișului casei.

decathlon.ro

Foto: ilustrativ