Incendiu puternic, in aceasta dimineata, la o casa de pe strada Livezilor din Oradea
Stiri Oradea

Incendiu puternic, in aceasta dimineata, la o casa de pe strada Livezilor din Oradea

chilipirul-zilei.ro/

Joi, 17 decembrie a.c., în jurul orei 11.05, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, echipajele de pompieri ale Detașamentului 2 Oradea au fost alertate pentru stingerea unui incendiu produs pe strada Livezilor din municipiu.

În urma efectuării recunoașterii, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta la o magazie, lipită de casă, în care erau depozitate diferite bunuri, flăcările propagându-se la o parte din acoperișul locuinței și la acoperișul garajului lipit de construcția în flăcări.

Pentru stingerea focarelor și protecția locuinței, respectiv a garajului, cei 12 pompieri militari mobilizați la fața locului au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, reușind să stingă incendiul în aproximativ 15 minute și să împiedice propagarea flăcărilor la întregul acoperiș al casei și la încăperi.

În urma evenimentului au ars: acoperișul magaziei pe o suprafață de circa 15 metri pătrați și bunuri depozitate în interiorul acesteia (cca. 3 metri cubi de lemne, un cazan și un redresor), aproximativ 10 metri pătrați din acoperișul locuinței și circa 8 metri pătrați din acoperișul garajului.

decathlon.ro

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, un corp electric de iluminat, defect.