Incendiu la o locuinta in Oradea, pe strada Scoalelor
Stiri Oradea

Incendiu la o locuinta in Oradea, pe strada Scoalelor

Ieri, în jurul orei 16.20, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la o locuință situată pe strada Școalelor din municipiul Oradea.

Pentru gestionarea evenimentului, la adresa indicată de apelant au fost mobilizate trei echipaje de stingere din cadrul Detașamentului 1 Oradea și un echipaj din cadrul Gărzii de Pompieri 1 Mai, precum și pompierii militari paramedici ai Detașamentului 2 Oradea.

Pompierii militari au acționat cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autospecială de lucru la înălțime, localizând și lichidând incendiul în aproximativ 35 de minute, rămânând ulterior la fața locului pentru căutarea eventualelor focare ascunse și înlăturarea efectelor negative ale evenimentului, până la ora 19.00.

 Incendiul, generat, cel mai probabil, de un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile, s-a soldat cu arderea acoperișului casei, pe o suprafață de circa 200 de metri pătrați și a bunurilor din camerele de la nivelul mansardei.

Echipajele de pompieri au reușit să împiedice propagarea flăcărilor la încăperile situate la parterul casei și la o altă locuință din imediata apropiere și să salveze din calea flăcărilor un câine.

          Din fericire, nu au existat persoane rănite.

loading...