Incendiu la o locuinta din Meziad. O persoana a suferit arsuri, fiind transportata la U.P.U. Oradea
Stiri Bihor

Incendiu la o locuinta din Meziad. O persoana a suferit arsuri, fiind transportata la U.P.U. Oradea

În dimineața zilei de marți, 05.12.2017, în jurul orei 07.45, echipajele Secției de Pompieri Beiuș au intervenit pentru  localizarea şi lichidarea unui incendiu produs la şopronul din cadrul unei gospodării situate în Meziad.

Pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea flăcărilor şi pentru protecţia locuinţei din cadrul gospodăriei, precum și pentru protecția magaziei și a casei învecinate situate la aproximativ un metru de focar, reuşind să împiedice propagarea incendiului la construcțiile din apropiere şi să salveze astfel, bunuri de o valoare semnificativă.

Totodată, echipajul de pompieri militari paramedici al subunității a acordat primul ajutor calificat proprietarului, în vârstă de 57 de ani, care prezenta arsuri de gradul II la nivelul capului și al membrelor superioare, transportându-l ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

Evenimentul, provocat, cel mai probabil, de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător, s-a soldat cu arderea șopronului și a bunurilor depozitate în interiorul acestuia.

loading...