Incendiu la o casa din Oradea, de pe strada Beiusului. Proprietarul a suferit arsuri, in timp ce incerca sa evacuze diverse lucruri
Stiri Oradea

Incendiu la o casa din Oradea, de pe strada Beiusului. Proprietarul a suferit arsuri, in timp ce incerca sa evacuze diverse lucruri

Apelul care sesiza producerea unui incendiu la o gospodărie de pe strada Beiușului din Oradea a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 15.20, moment în care la adresa indicată de apelant au fost mobilizate cu operativitate, 4 echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autospecială de lucru la înălțime și echipajul de pompieri paramedici al Detașamentului 2 Oradea.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, generalizat și cu degajări mari de fum, la o anexă din cadrul gospodăriei, la cauciucuri depozitate în curte, la acoperișul casei și parțial la acoperișul lipit de cel în flăcări.

Echipajele de pompieri au reușit să localizeze și lichideze incendiul cu operativitate (în jurul orei 15.40), împiedicând propagarea flăcărilor la încăperile casei și la locuința învecinată.

Pompierii militari paramedici au acordat primul ajutor calificat proprietarului, care a suferit arsuri la mâini în timp ce încerca să evacueze documente personale. Bărbatul a refuzat transportul la spital.

În urma evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un acumulator defect pus la încărcat, au ars magazia (de unde a izbucnit incendiul) acoperișul locuinței, pe cca 120 mp și aproximativ 3 metri liniari grinzi din acoperișul casei lipit de cel în flăcări.

Ne găsiți și pe Google News