Incendiu intr-un bloc din Beius, azi noapte. 50 de persoane au fost evacuate
Comunicate de presa

Incendiu intr-un bloc din Beius, azi noapte. 50 de persoane au fost evacuate

chilipirul-zilei.ro/

 În noaptea de miercuri spre joi, 01 septembrie 2016, în jurul orei 02.15, în urma unui apel primit prin sistemul unic 112, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a alertat echipajele Secţiei de Pompieri Beiuş, pentru stingerea unui incendiu produs la un bloc de locuinţe de pe strada Traian din localitate.

    În momentul sosirii gărzii de intervenţie la adresa indicată de apelant, flăcările se manifestau la o garsonieră situată la etajul 2, existând pericolul extinderii acestora la celelalte locuinţe din bloc.

 Pompierii militari, ajunşi în mai puţin de cinci minute la locul intervenţiei, l-au salvat pe proprietar, care era căzut în holul locuinţei afectate de incendiu şi au evacuat 50 de locatari în scopul prevenirii intoxicării acestora cu monoxid de carbon, întrucât fumul inundase casa scării, pătrunzând şi în câteva locuinţe.

decathlon.ro

    Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat incendiul în aproximativ o oră şi au împiedicat propagarea acestuia la celelalte garsoniere, salvând astfel bunuri de o valoare semnificativă.

    Pagubele înregistrate au constat în cinci elemente de mobilier, o fereastră, o uşă şi un covor.

    Cercetările efectuate la faţa locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, fumatul în locuri neprotejate corespunzător.