Inca un castigator in cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”
Stiri Oradea

Inca un castigator in cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”

Azi, 30 ianuarie, a avut loc a doua tragere la sorți în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” din anul 2020.

La această tragere la sorți au fost înscriși contribuabilii care și-au plătit online în perioada 20 – 26 ianuarie, integral, impozitele datorate pentru anul în curs.

Din cei 2.105 de contribuabili înscriși, prin extragere computerizată a fost desemnat câștigător Neagu Cristian Valentin, proprietarde pe strada Aluminei. Acesta va fi înștiințat prin adresă la domiciliu privind posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, în termen de 30 de zile. Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârşitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

interlink.ro

Primăria Oradea premiază persoanele și firmele care plătesc online taxele și impozitele datorate pe anul 2020 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea.

Primăria Oradea le mulțumește tuturor contribuabililor, amintind pe această cale că cei care își plătesc integral impozitul până în 31 martie beneficiază de o bonificație fiscală de 8% pentru plățile online și de 4% în cazul plăților la ghișee.

De asemenea, cei care îl plătesc online pot câștiga săptămânal, prin tragere la sorți, până la sfârşitul lunii martie, o zi de distracție la aquapark alături de familie (2 adulți și 2 copii sub 18 ani).

Următoarea extragere va avea loc săptămâna viitoare, în data de 6 februarie.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News