Inca trei camioane cu materiale si echipamente sanitare, aduse in Oradea cu ajutorul unor voluntari
Stiri Oradea

Inca trei camioane cu materiale si echipamente sanitare, aduse in Oradea cu ajutorul unor voluntari

noriel.ro
Simbolic parcă, la ceas de Mare Sărbătoare, la miezul nopții, va ajunge la Oradea al doilea transport cu materiale sanitare pentru spitalele orașului Oradea, scrie primarul Bolojan pe pagina sa de facebook.

Astfel, in Oradea, au ajuns, in total, 7 camioane cu materiale si echipamente santitare (patru a ajuns ieri), necesare spitalelor oradene pentru lupta cu noul coronavirus, materiale atat de necesare personalului medical aflat in prima linie a frontului din razboiul cu coronavirusul 

Sunt trei camioane ce aduc 70 de paleţi de viziere, botoşei, combinezoane şi măști, echipamentele personalului medical. Sunt parte a unui contract de aprovizionare a spitalelor noastre.

Transportul a fost făcut gratuit de firma Lancetti. Convoiul ce a lăsat Carpații în urmă la ora 19 este deschis de un echipaj de poliție format din Marcel Borda şi Alin Tătar, urmat de camioanele conduse de Claudiu Kovacs, Mihai Paul şi Sorin Pop. Le mulțumesc, în numele orădenilor, pentru că ne aduc în siguranță materialele absolut necesare funcționării spitalelor.

decathlon.ro

Astăzi, echipa de mai sus a fost în linia întâi.

Sărbători liniștite, dragii mei !