Inca nu vine primavara! Cum va fi vremea in Oradea, in saptamana 27 februarie – 5 martie
Vremea

Inca nu vine primavara! Cum va fi vremea in Oradea, in saptamana 27 februarie – 5 martie

Vremea in Oradea si judetul Bihor va ramane rece in saptamana 27 februarie – 5 martie, potrivit datelor primite de la Administratia Nationala de Meteorologie.

Luni, vremea va fi rece si umeda, temporar va ninge slab si se va depun strat de zapada, mai ales in prima parte a zilei. Maxima zilei va urca la +1ºC, in timp ce minima va cobori spre -1ºC. Vantul va avea unele intensificari din sector N.

Marti, vremea se va incalzi usor, iar cerul va fi variabil. Temperatura din timpul zilei se va situa in jurul valorii de 6ºC, in timp ce minima va cobori spre -2ºC. Vantul va slabi treptat in intensitate.

Miercuri, vremea va ramane frumoasa, cu un cer variabil si o maxima de 9ºC. Temperatura din cursul noptii nu va cobori sub 0ºC. Vantul se va intensifica si va bate din sector NE.

Joi, vremea va continua sa se incalzeasca pe fondul insolatie diurne, cerul va fi variabil cu innourari temporare. Maxima zilei va urca spre 11ºC, in timp ce minima va ramane pozitiva.

Vineri, vremea va fi frumoasa, cerul va fi variabil mai mult senin, Temperatura aerul se va situa in limita valorilor normale pentru aceasta data calendaristica, cu maxima de 9ºC si o minima de +1ºC.

Sambata, cerul va fi variabil, iar vantul se va intensifica din sector SV. Maxima zilei va urca la 8ºC, iar minima va cobori la +2ºC.

Duminica, vremea va ramane frumoasa, iar precipitatiile vor lipsi. Maxima din timpul zilei va ajunge la 7ºC, iar minima se va situa in jurul valorii de 0ºC.

La munte, vremea va fi rece si umeda, prima parte a saptamanii, cand va ninge pe arii extinse la inaltimi de peste 800 m. Temporar zapada va fi viscolita. Maximele vor ramane in general negativa  in prima parte a intervalului apoi preponderent usor pozitive. minimele vor fi negative pe intreaga durata a intervalului.

 

Ne găsiți și pe Google News