Implant Pentru Refuz cântă acustic pe 1 iulie în Parcul Cetății Oradea în cadrul seriei de concerte Backyard Acoustic Season
Evenimente

Implant Pentru Refuz cântă acustic pe 1 iulie în Parcul Cetății Oradea în cadrul seriei de concerte Backyard Acoustic Season

Backyard_Season_Implant_Pentru_RefuzBăieții de la Implant Pentru Refuz continuă seria de concerte Backyard Acoustic Season pe 1 iulie în Parcul Cetății Oradea. Biletele se găsesc în avans pe iabilet.ro și pe biletmaster.ro și costă 25 de lei în avans și 30 de lei la intrare.

“Albumul Live @ Unirii5 a luat fiinţă în toamna anului 2015, când am fost invitaţi să susţinem un concert acustic în grădina de la Unirii5. Am cântat piese care pentru noi  înseamnă foarte mult şi pe care am vrut să le oferim publicului într-o altă nuanţă. A fost o experienţă fantastică atât pentru noi cât şi pentru cei prezenţi la concert. Neştiut de noi a fost faptul că inginerul nostru de sunet, Uţu Pascu, a înregistrat întreg concertul. Am primit un val de reacţii pozitive şi asta ne-a entuziasmat să transpunem înregistrarea într-un album de sine stătător: ACUSTIC (LIVE @ UNIRII5).

În 2016 am decis să împărtăşim experienţa cu un public cât mai larg şi astfel a luat naştere un turneu acustic ce a cuprins mai multe oraşe din ţară precum: Timişoara, Arad, Bucureşti, Suceava, Buzău, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Botoşani. Pentru ca experienţa să fie unică şi personală în fiecare locaţie, am hotărât să interpretăm piesa Apus diferit în fiecare oraş, alături de un talent local care să îşi imprime personalitatea pe melodie. A fost o experienţă unică de fiecare dată, iar acum dorim să o împărtăşim cu voi la Backyard Acoustic Season. Ne vedem la concert!” – declară IPR.

 Implant Pentru Refuz – Apus

Seria Backyard Acoustic Season la Oradea va avea loc în  Parcul Cetății Oradea. Evenimentul este organizat de Why Not și Overground Music&Magazine, în parteneriat cu Visit Oradea și Primăria Municipiului Oradea. 

Citeste si: Luna Amară deschide seria de concerte Backyard Acoustic Season din Oradea, pe 10 iunie în Cetate

Programul concertelor este următorul:

  • 1 iulie: Implant Pentru Refuz
  • 8 iulie: Ada Milea & Alexander Bălănescu – „The Island”
  • 22 iulie: Travka
  • 5 august: The Mono Jacks
  • 19 august: Robin and the Backstabbers
  • 2 septembrie: byron
  • 17 septembrie: Coma

Urmăriți cele mai noi informații despre seria de concerte pe pagina de Facebook Backyard Acoustic Season!