Iarna se intoarce in forta! Racire dramatica a vremii incepand de duminica si pana miercuri.
Vremea

Iarna se intoarce in forta! Racire dramatica a vremii incepand de duminica si pana miercuri.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare meteorologica, valabila in intervalul 21 martie, ora 18:00 – 25 martie, ora 09, valabila si pentru judetul Bihor.

În intervalul menționat, vremea se va răci accentuat în toată țara, devenind treptat deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii martie.

În noaptea de sâmbătă spre duminică (21/22 martie) și în cursul zilei de duminică (22 martie) aria precipitațiilor predominant sub formă de ninsoare va cuprinde cea mai mare parte a zonei montane și local Transilvania, Maramureș și Moldova.

Din a doua parte a nopții de duminică spre luni (22/23 martie) precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare în cea mai mare parte a țării și se va depune strat de zăpadă, mai consistent îndeosebi în zonele de munte și în regiunile sudice. Izolat vor fi posibile depuneri de polei.

Temporar vântul va prezenta intensificări în majoritatea regiunilor, în general cu viteze de 50…60 km/h, iar pe crestele montane va sufla tare, viscolind și spulberând zăpada.

loading...