Hotul de la miezul noptii. Un individ din Oradea, a fost retinut dupa ce a furat dintr-un local, bani si bunuri in valoare de 7.000 de lei
Comunicate de presa

Hotul de la miezul noptii. Un individ din Oradea, a fost retinut dupa ce a furat dintr-un local, bani si bunuri in valoare de 7.000 de lei

Miercuri, 15 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au identificat, cercetat şi reţinut un bărbat de 30 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În urma cercetărilot efectuate, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe acesta că în noaptea de 14 spre 15 februarie, ar fi pătuns de două ori (prima dată la ora 00.30 și ulterior la ora 06.30) prin folosirea de chei potrivite în incinta unui local public aparţinând unei societăţi comerciale din municipiul Oradea, şi ar fi sustras 5.300 lei şi aparatură electronică, cauzând un prejudiciu total estimat la 7.000 lei, recuperat parţial de poliţiştii orădeni.

Polițiștii orădeni l-au reținut pe cel în cauză pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Foto: ilustrativ

loading...