Hotul “alpinist” ce a comis mai multe furturi in Oradea, in 2017, a fost cercetat de politisti
Stiri Oradea

Hotul “alpinist” ce a comis mai multe furturi in Oradea, in 2017, a fost cercetat de politisti

Luni, 29 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au efectuat cercetări față de un tânăr de 23 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 26 ianuarie 2017, ar fi pătruns prin efracție în subsolul și anexele unui imobil din Oradea și ar fi sustras produse alimentare și scule, provocând un prejudiciu total de 350 lei.

De asemenea, acesta este bănuit că, în noaptea de 15 spre 16 februarie 2017, ar fi escaladat poarta unui alt imobil din Oradea și apoi, prin efracție, ar fi pătruns în anexele locuinței și ar fi sustras diverse bunuri și scule, în valoare totală de 500 lei.

Acesta este bănuit că la 23 august 2017, tot prin escaladare și efracție ar fi pătruns într-un alt imobil din Oradea, fără să sustragă bunuri sau valori.

Polițiștii orădeni îl bănuiesc pe orădeanul de 23 de ani că, la 6 octombrie 2017, ar fi pătruns prin efracție în boxa unui imobil din Oradea și ar fi sustras produse alimentare și nealimentare în valoare de 500 lei.

De asemenea, acesta este bănuit că, la 8 noiembrie 2017, ar fi pătruns prin escaladare și efracție în anexele unei alte locuințe din Oradea și ar fi sustras scule şi două butelii cu gaz, provocând un prejudiciu total în valoare de 700 lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral de polițiștii orădeni.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările pentru documentarea eventualei activități infracționale a celui în cauză.

loading...