Holcim România a donat 75.000 euro pentru renovarea și extinderea grădiniței de la Aștileu, județul Bihor
Diverse

Holcim România a donat 75.000 euro pentru renovarea și extinderea grădiniței de la Aștileu, județul Bihor

noriel.ro
Holcim România a donat suma de 75.000 de euro pentru susținerea lucrărilor de reabilitare și extindere realizate la grădinița din comuna Aștileu, județul Bihor. Astăzi a avut loc inaugurarea oficială a noului spațiu, ce va deservi 26 de copii din comună.

Proiectul realizat în parteneriat cu primăria comunei Aștileu a venit ca un răspuns la nevoia locuitorilor din zonă de a avea o grădiniță cu program prelungit modernă, astfel încât părinții să poată scoate copiii după orele de serviciu. Mai mult decât atât, prin amenajarea unei grădinițe la standarde ridicate, se oprește fenomenul de migrare al copiilor către grădinițele din alte localități, asigurând, astfel, continuitatea studiilor și în următoarele cicluri de învățământ.

Suma investită de către companie a contribuit la lucrările de renovare – construcție de la fundație, pereți, acoperiș, uși, geamuri, parchet și băi utilate etc. -, la introducerea de curent trifazat, utilarea cu mobilier, precum și achiziționarea unui cazan de încălzire centrală de capacitate mai mare.

Despre Holcim România

decathlon.ro

Holcim (România) S.A., care activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România, deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare la Turda, 13 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi 3 terminale de ciment în Bucureşti, Turda și Roman. Holcim are aproximativ 800 angajați în România. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi website-ul companiei și pagina de Facebook.

Holcim România este membră a grupului LafargeHolcim, care s-a născut în urma fuziunii între egali dintre Lafarge și Holcim în 2015. Având peste 180 de ani de experiență combinată, Grupul rezultat în urma fuziunii își propune să intre într-o nouă eră de tehnologii și inovații de vârf în industria materialelor de construcții, pentru a face față provocărilor secolului 21.