Greșeli obligatoriu de evitat când joci într-un cazinou online
Diverse

Greșeli obligatoriu de evitat când joci într-un cazinou online

Computer The Business Key Online Success KeyboardDacă înainte de epoca internetului jocurile de cazinou erau apanajul unei clase selecte de jucători care își permiteau să pășească într-un asemenea stabiliment, uneori fiind nevoie să călătorească până acolo, în zilele noastre oricine se poate aseza la o masă de ruletă, de blackjack sau la o mașină de sloturi și să joace după pofta inimii pe internet.

Ofertele online sunt multe și diverse și astfel acest mod de distracție s-a „democratizat” nu numai prin accesibilitate ci și prin mizele foarte mici la care se poate juca. Nu numai magnații pot avea o seară de emoții și suspans la masa de joc, ci oricine alege să pună niște bani de buzunar într-un cont online și să dea drumul la joc. Daca adăugăm și posibilitatea unor câștiguri frumoase, ne explicăm explozia gamingului online din aceasta perioadă: trei sferturi de trilion de dolari (adica în jur de 750 miliarde) valorează piața jocurilor de cazinou, și o felie uriașă și în creștere revine ramurii online.

În asemenea condiții, sunt șanse mari că fie ați jucat, jucați acum sau veți juca măcar o dată un joc de cazinou pe internet fără să fie nevoie să călătoriți sute sau mii de kilometri pentru a vă satisface acest moft. De aceea, ne-am gândit să vă oferim mai jos un scurt ghid care să vă permită să jucați cât mai profitabil.

Dat fiind că scorul într-un joc de cazinou se formează în mod aleator, în virtutea faptului că șansa pură decide cine va câștiga, în aparență nu există o strategie de joc profitabilă. În realitate însă, micile ajustări și un set de reguli simple dar esențiale vă pot permite să vă distrați cu un cost mult mai mic decât dacă pur și simplu v-ați așeza la masă lăsând destinului să decida cine pleacă cu bani și cine nu. Iată cateva sugestii esențiale pentru a vă crește șansele de a termina sesiunile de joc online în câștig sau cel puțin fără sa investiți sume considerabile pentru această distracție pură.

interlink.ro

În primul rând, nu vă credeți bun sau băftos. Învățați mecanica jocului dorit jucând cu răbdare mai întâi pe bani virtuali înainte de a trece la bani reali, pentru a nu lua decizii care vă compromit șansele de câștig. Să luam de pildă blackjackul: dacă prin absurd v-ati propune să NU câștigați, se poate, jucând prost. Cum? Nu vă opriți la 17. Nu faceți split la șeptari atunci când cartea dealerului este mai mică de optar. Nu faceți split la optari sau la ași și nici la doiari sau treiari când dealerul are 4, 5 sau 6. Ați înțeles ideea: e nevoie sa faceți ce scrie mai sus pentru ca șansele de câștig să fie maxime.

Apoi, extrem de important este managementul banilor alocați. Evident, puteți miza totul pe un spin sau o mână, dar nu acesta este scopul, ci distracția, iar aceasta trebuie să dureze cât mai mult pentru fiecare leu sau dolar investit. Managementul bun al bankrollului are trei conditii esențiale:

Prima: alegeți miza pe măsura banilor alocați. Dacă, de pildă, ați decis să depuneți 100 de lei, alegeți la joc o miză de cel puțin 100 de ori mai mică decât suma depusă, chiar și mai mică. Uneori va fi nevoie să alegeți miza minimă dacă nu aveți un buget mare pentru o sesiune de joc. Vestea bună este că mizele minime online sunt cu mult mai mici decât cele dintr-un cazinou live.

A doua condiție este să nu măriți niciodata miza propusă inițial în sesiunea respectivă, chiar dacă ați câștigat suficient de mult și „vă permiteți”. Mărirea mizei este cauza numărul 1 a insuccesului la acest tip de jocuri. De regulă, cei care măresc miza o fac pentru a recupera, însă nimeni nu are bankroll infinit pentru a face față acestei strategii. În concluzie, nu va propuneți să vă îmbogățiți din joc, ci doar să vă distrați de minune, și astfel orice câștig va fi un bonus binevenit pe langă adrenalina jocului.

A treia condiție a menținerii unui bankroll sănătos este să nu mizati decât banii pe care vi-i permiteți. Altfel spus, în bugetul personal este bine să aveți un capitol special alocat acestor jocuri și, dacă nu vă permiteți asta, asteptați vremuri mai bune și optați pentru alte moduri de-a vă petrece ieftin timpul liber.

O altă regulă esențială pentru a vă conserva banii este să nu jucați băut. E drept, pare că o ladă de bere și o sesiune de ruletă merg împreună de minune. Însă doar pare, căci alcoolul vă predispune la încalcarea tuturor regulilor enumerate în acest articol. Nimeni nu spune să nu aveți o bere sau un pahar de vin în față când jucați, însă nu mai mult. Orice pahar în plus vă poate costa mult mai mult decât prețul plătit la magazin pentru întreaga sticlă.

Dacă puteți, nu jucați pe banii voștri! Da, pare fantasmagoric, dar se poate. Dacă sunteți client nou pe o cameră de jocuri online, nu uitați să vă folosiți de bonusul pentru prima depunere. Acesta înseamnă bani reali, și nu puțini: unele camere oferă și până la 200% bonus, aceasta însemnând că depunând 1 dolar veți primi în cont 3 dolari, bani reali cu care veți putea miza pe pofta inimii. Pentru a putea retrage bonusul, este într-adevăr nevoie să jucați un anumit volum, însă citiți din nou regulile de bankroll management de mai sus. Dacă le respectați, veți avea resurse și timp să eliberați acest bonus fără probleme. Dacă însă veți juca la mize nepotrivit de mari, bonusul va fi extrem de dificil de eliberat.

Nu un ultimul rând, nu vă abandonați banii prin conturile online. Tineți socoteala lor, căci după un sondaj de opinie britanicii au 53,58 milioane £, bani uitați în conturi de gaming.

Acestea fiind spuse, sunteți acum înarmat cu minimul de informații care să vă asigure o experiență placută și ieftină, și eventual niște câștiguri frumușele jucând jocul preferat.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News