George Simion interzis din nou in Moldova. Simion: Prutul nu va fi mult o graniță a neamului românesc.
Politica

George Simion interzis din nou in Moldova. Simion: Prutul nu va fi mult o graniță a neamului românesc.

Deputatul George Simion, liderul AUR, nu a fost lăsat să treaca frontiera în Republica Moldova, vineri, la miezul nopţii, pentru a putea participa la  o sedinţa comună a Parlamentelor Republicii Moldova şi României, dupa cum anunta acesta pe retelele de socializare.

„E 4 dimineața și sunt încă in aeroportul din Chisinau, așteptând să fiu exilat cu primul avion spre București: 5.25 la Chisinau. Urmașii lui Stalin care conduc republica mică de la Chișinău să nu fie prea bucuroși: Prutul nu va fi mult o graniță a neamului românesc. Națiunea moldovenească NU există!”, a screis acesta pe facebook.

George Simion făcea parte din delegaţia română de parlamentari. Acesta susţine că a fost invitat de Parlamentul de la Chişinău, unde urma să ţină un discurs. Toţi deputaţii români au trecut frontiera, nu şi George Simion, căruia poliţiştii de frontieră i-au amintit că are interdicţie de intrare în R. Moldova până în octombrie 2023.

Parlamentele Republicii Moldova şi României se întrunesc în prima şedinţă comună, care va avea loc sâmbătă la Chişinău. Din partea Republicii Moldova la reuniune au fost invitaţi întreg corpul de deputaţi şi preşedinta ţării, Maia Sandu.

Ne găsiți și pe Google News