Gavrila Ghilea: Guvernul PSD ar vrea sa acorde facilitati fiscale doar presei pozitive
Politica

Gavrila Ghilea: Guvernul PSD ar vrea sa acorde facilitati fiscale doar presei pozitive

Deputatul PNL Bihor, Gavrila Ghilea a trimis presei un comunicat in care ia atitudine fata de ineptiile ministului Apelor si Padurilor, care propune facilitati fiscale doar pentru presa pozitiva regimului PSD, dincolo de promisiunile din campanie, facute de PSD, de a acorda facilitati fiscale industriei mass media, prin reducerea TVA la zero la publicitate.

Aveti mai jos textul integral al comunicatului

“Ministrul Apelor şi Pădurilor a descoperit, recent, că tinerii pleacă pe capete din România oripilaţi de “gradul de violenţă la care s-a ajuns în ţara asta, de ură, de dezbinare, şi astea sunt toate efectele unor propagări doar a ştirilor negative” propunând, în consecinţă, facilităţi fiscale pentru mass media dispusă să prezinte doar partea plină – cu ştiri pozitive, desigur – a paharului realităţilor cotidiene.

Aberaţiile demnitarului de la Ape şi Păduri ar fi comice, dacă n-ar fi triste. Trecând peste faptul că singura legătură dintre portofoliul ministerial al distinsei doamne şi presa autohtonă ar putea fi, cel mult, materia primă din care se fabrică celuloza şi hârtia, agitarea zăhărelului unor facilităţi fiscale în schimbul promovării exclusive a unei agende publice personalizate pozitiv poate îmbrăca uşor aspectele unor fapte de cumpărare de bunăvoinţă, sau influenţă, după caz, aspru sancţionate de legile în vigoare.

PSD a uitat că acordarea de facilităţi fiscale pentru industria mass media, prin reducerea la zero a TVA la difuzarea de publicitate, a fost una din promisiunile sale electorale, dar neonorată până astăzi.

Ajuns deja la fundul sacului bugetar, fără să-şi fi pus în practică decât o mică parte din proiectele promovate în campanie, PSD pare decis să arunce în bătălia pentru propria imagine ultimele resurse pe care le mai controlează, sperând în zadar să adoarmă vigilenţa „câinelui de pază al democraţiei”, cum mai este supranumită mass media de la noi.

Din nefericire pentru PSD, mass media nu dă semne de somnolenţă şi nici nu acceptă zgardă, botniţă şi lanţ.

Deputat PNL Găvrilă Ghilea”

Citeste si: Alte articole cu si despre Gavrila Ghilea

loading...