Gasiti, in continuare, masti de protectie la 1,5 lei in toate punctele de vanzare bilete OTL
OTL

Gasiti, in continuare, masti de protectie la 1,5 lei in toate punctele de vanzare bilete OTL

În contextul epidemiologic generat de Coronavirus (Covid-19), respectând recomandările Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, respectiv obligativitatea purtării măştilor de protecţie în spaţiile închise, sprijinită de Primăria Municipiului Oradea, S.C. O.T.L. S.A. pune la dispoziţia populaţiei, prin reţeaua de 12 puncte de vânzare a titlurilor de călătorie, măşti de protecţie la preţul de 1,50 lei/buc.

          S.C. O.T.L. S.A. a vândut, de la instituirea stării de alertă, cu respectarea legislaţiei fiscale în vigoare, referindu-ne la emiterea de bon fiscal, aproximativ 100.000 de bucăţi de măşti de protecţie.

          Mulţumim cetăţenilor care s-au conformat noilor reguli şi utilizează măştile de protecţie în mijloacele de transport în comun, contribuind astfel la siguranţa personală şi a celorlalţi călători împotriva răspândirii infecţiei cu COVID-19, asigurându-i totodată că sunt permanent asigurate stocuri pentru a continua acţiunea de vânzare a acestora prin punctele de vânzare.

          Reamintim călătorilor că pe lângă metodele de achiziţie a titlurilor de călătorie cunoscute deja, îşi pot procura abonamentul şi on-line, de pe site-ul societăţii.

interlink.ro

 

Ne găsești și pe Google News