GALERIE Foto | Interes mare la Târgul locurilor de muncă şi de orientare în carieră, desfasurat din acest weekend la Oradea
Economic

GALERIE Foto | Interes mare la Târgul locurilor de muncă şi de orientare în carieră, desfasurat din acest weekend la Oradea

Târgul locurilor de muncă şi de orientare în carieră, organizat de AJOFM Bihor, în cadrul proiectului ,,Rețea transfrontalieră pentru susținerea dezvoltării carierei profesionale în regiunea de graniță – CAREER” – cod ROHU 331, finanțat prin Programul Interreg V-A România-Ungaria, a ajuns la final.

In urma acestui eveniment major, am avut onoarea să primim vizita a peste 6.000 de persoane, tineri, elevi, studenți, profesori, stakeholderi locali, persoane în căutarea unui loc de muncă. Din totalul celor peste 6.000 de persoane, peste 1.100 au făcut parte din categoria persoanelor în căutarea unui loc de muncă, prezenți la eveniment pentru a ocupa una din cele peste 1.700 locuri de muncă oferite de cele 64 de companii prezente. Din rândul lor peste 360 de persoane au fost selectate pentru un interviu final sau angajare.

Cei peste 5.000 de tineti care au participat la eveniment cu scopul de a-și identifica calea profesională viitoare, au avut ocazia să interacționeze cu cei peste 100 de expozanți, companii, ONG-uri, asociații, universități, scoli, instituții publice și consorțiul CAMPUS ORADEA. Din rândul lor peste 500 tineri au participat la workshop-uri tematice și testări autorizate pentru evaluarea și orientarea lor în carieră, respectiv  pentru corelarea profilului occupațional cu interesele, personalitatea și valorile lor personale.

Ne găsiți și pe Google News