Frig, ploi si bruma. Prognoza vremii in Oradea, in saptamana 17-23 aprilie
Vremea

Frig, ploi si bruma. Prognoza vremii in Oradea, in saptamana 17-23 aprilie

Institutul National de Meteorologie a trimis o avertizare de vreme rece si ploi abundente, insotite de vant, in urmatoarele zile. La munte, la peste 1000 de m altitudine se vor semnala precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Temperaturile maxime, se vor situta intre 6ºC;13ºC, iar cele minime intre -1ºC;+4ºC. 

Luni, vremea se va raci, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab. Temperatura din cursul zilei va urca spre 14ºC, iar cea din cursul noptii va cobori spre valoarea de 3ºC

Marti, vremea se va strica, in partea a doua zilei, cand cerul va deveni treptat noros si va ploua cu caracter de aversa, temporar, iar vantul se va intensifica din sector sudic. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 12ºC, iar cea din cursul noptii, in jurul valorii de 5ºC.

Miercuri, vremea va fi deosebit de rece, pentru aceasta perioada a anului, cerul va fi noros si va ploua in averse. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari de scurta durata. temperatura aerului, din timpul zilei, va ajunge la 7ºC, iar cea din cursul noptii la 2ºC.

Joi, vremea va ramane rece si va continua sa ploua, Vantul se va intensifica spre seara, cand viteza lui va depasi 35 km/h. Temperatura aerului, la amiaza, va urca spre 8ºC, iar cea din cursul noptii va cobori spre 0ºC.

Vineri, vremea va fi rece, chiar deosebit de rece in cursul noptii, dar cerul va deveni treptat variabil, iar sansele de precipitatii vor fi mai mici. Ziua temperatura aerului va urca spre 9ºC, iar noaptea temperatura va fi negativa, situandu-se  la valoarea de -1ºC

Sambata, va ploua din nou in prima parte a zilei, vantul va avea unele intensificari din sector S-SV, iar temperatura aerului, desi in usoara crestere, va ramane scazuta pentru aceasta perioada a anului, ea situandu-se la amiaza la valoarea de 12ºC, iar noaptea la 0ºC.

Duminica, cerul va fi variabil, cu ceva sanse de ploaie, in special in cursul diminetii. Vantul va sufla moderat, din sector V, temperatura aerului va urca la amiaza la 12ºC, iar noaptea spre valoarea de 5ºC.

La munte, vremea va fi rece, chiar foarte rece, in cursul noptilor. In prima parte a saptamanii va ninge, la altitudini de peste 1500 de m si se va semnala lapovita si ninsoare, sub aceasta altitudine. temperatura aerului se va situa intre 0ºC;+5ºC ziua, iar noaptea intre -5ºC;0ºC

loading...