Fotoliul de masaj dorit, de la Masatto, la tine acasa
Diverse

Fotoliul de masaj dorit, de la Masatto, la tine acasa

infooradea thai masattoCe e frumos si bun in viata dureaza poate prea putin. Tocmai de aceea ajungem sa facem din timp un inamic. Pana la urma conteaza si cum traim clipele, pentru ca ce ne prieste, ne face bine, sa para ca dureaza mai mult. Sau, oricand, putem transforma o experienta de moment in una durabila. De ce sa te conditionezi sa te simti bine, cand fotoliile de masaj pot fi accesibile si pentru a fi montate la tine acasa? Masatto face posibil acest lucru. Iata cum.

Fotoliul mult dorit, la tine acasa

Masatto a deschis pentru publicul larg showroom-uri in tara. Iar in capitala sunt doua astfel de locatii, dintre care una exclusivista. Vorbim despre Casa Masatto, acolo unde relaxarea este practic la ea acasa. Masatto a recreat un mediu placut, cozy, asa cum este fiecare camin. Iar aici, poate trona un fotoliu impresionant de bine dotat la capitolul tehnologie.

Masatto a adus fotolii cu masaj in Oradea cu posibilitate de testare gratuita. Oricine isi doreste poate programa o vizita la cel mai apropiat centru de prezentare sau poate solicita ca fotoliul dorit sa fie livrat acasa. Iar procedura este una din cele mai facile: suni, stabilesti cu un consilier toate detaliile, poate chiar si hotarasti tot acum care este fotoliul dorit. Echipa il livreaza la domiciliu si timp de 30 de zile acesta poate fi al tau, fara costuri.

Aceeasi echipa este disponibila si pentru a te instrui astfel incat sa stii cum sa setezi minunatia de fotoliu si sa te bucuri de confort maxim. Instaleaza, monteaza totul in locul ales, iti arata cum functioneaza. Si apoi iti revine tie misiunea de a te bucura de el zi de zi.

Cum aleg ce mi se potriveste

Aproape orice experienta in viata este perceputa diferit de la o persoana la alta. Insa cu totii apreciem ca arta masajelor ne poate revigora. Daca ai probleme cu spatele, te va interesa sa alegi un fotoliu care concentreaza multa putere, eficienta la capitolul masajul spatelui. Divina spre exemplu este unul din cele mai performante fotolii de acest tip, include doua mecanisme de masare pentru zona spatelui si inglobeaza astfel o tehnologie complexa cum nu are niciun alt fotoliu din colectia lor.

Thai este in mod special feminin, cu linii fine, elegante, potrivit pentru o alegere feminina. Daca iti doresti un fotoliu de masaj aparte cum rar mai gasesti Masatto te serveste cu editia limitata Divina White. Colectia 2021 de fotolii de masaj aici este destul de vasta incat sa ai de unde alege, inclusiv cuprinde modele compacte, potrivite in spatii inguste.

Alegerea trebuie sa tina cont de stilul tau de viata, nu doar de un buget, de ce ai nevoie, de modul de utilizare. Per general vorbind toate iti ofera terapia masajelor. In particular, fiecare in parte vine cu o versiune diferita despre ce inseamna confortul in timp ce esti masat. Pot avea, simultan cu masajul, sistem de incalzire ce actioneaza asupra corpului tau, perne de aer ce te imbratiseaza si te maseaza,  muzica in surdina si o calitate exceptionala a sunetului vor completa tabloul omului relaxat cand parca maini de aur, dibace ale unui maseur cu experienta in framanta si il reaseaza, bucata cu bucata, la loc.

In tot acest demers al alegerii un consilier Masatto te poate ajuta. Nu este un duh sa iti indeplineasca dorintele, insa iti va fi ghid pentru a te ajuta sa descoperi versiunea de fotoliu de masaj ce ti se potriveste. Pare ca nimic nu conteaza la fel de mult ca ideea de matching. Si oamenii sunt setati sa caute, toate viata, pe cei care impart aceleasi idealuri, pe cei cu care se regasesc pe aceeasi lungime de unda. Regaseste-te intr-un scenariu in care fotoliul Masatto este motivul pentru care vei zambi mai des si mai cu patos, vei fi mai energic zi de zi!

Cere o oferta de pret pentru fotoliul dorit. Pana cand vei face si pasul concret de achizitie fii cel care se  bucura de fotolii cu masaj in Oradea, la tine acasa! Testeaza experienta aceasta si descopera cum simturile tale se trezesc la viata, cum durerile de spate, chiar si cele cronice sunt imblanzite.

Ne găsiți și pe Google News