Foto | Doua tramvaie s-au ciocnit pe Calea Aradului, in aceasta dupa amiaza
Stiri Oradea

Foto | Doua tramvaie s-au ciocnit pe Calea Aradului, in aceasta dupa amiaza

Doua tramvaie s-au ciocnit, in aceasta dupa amaiza, pe linia de tramvaia Calea Aradului, se pare din cauza unei defectiuni la calea de rulare a unuia din tramvaie.

La fata locului au fost detasate mai multe masini de pompieri, printre care si cea de descarcerare grea.

In urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, la ora 15.17, care sesiza producerea unei coliziuni între două tramvaie, pe strada Calea Aradului din municipiul Oradea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor a mobilizat rapid la fața locului, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea, o ambulanță SMURD tip B2 și o autospecială de lucru cu apă și spumă„, anunta ISU Bihor, intr-un comunicat

Din fericire coliziunea nu a produs victime, cu exceptia unei singure persoane care a primit ajutor la fata locului dar nu a aavut nevoie sa fie transportata la spital.

Pompierii paramedici au acordat primul ajutor calificat unei persoane (aceasta refuzând ulterior, transportul la spital), iar echipajul de stingere a asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul producerii accidentului. Nu s-a impus intervenția echipajului de descarcerare„, se mai arata in comunicatul departamentului de pompieri din Oradea.

Pana la aceasta ora, OTL nu a venit cu nici o lamurire privind incidentul de astazi

Ne găsiți și pe Google News