FOTO | Doua toalete dotate cu o tehnologie smart au fost instalate in Piata Magnoliei din Oradea
Stiri Oradea

FOTO | Doua toalete dotate cu o tehnologie smart au fost instalate in Piata Magnoliei din Oradea

În această dimineață au sosit cele două toalete automate care vor deservi Piața Magnoliei, acestea fiind dotate cu o tehnologie smart de autospălare și autodezinfectare și cu un sistem electronic pe bază de senzori pentru deschiderea/închiderea ușii.

Una dintre acestea este destinată persoanelor cu dizabilități, ușa de acces permițând intrarea cu cărucior, fiind totodată prevăzută cu bare de sprijin și cu un spațiu mai larg în interior.

Urmează ca cele două toalete să fie racordate la rețeaua de apă/canalizare și electricitate.

Toaletele au fundație din beton armat, corpul exterior monobloc este din beton armat cu fibră de sticlă (ignifug, antivandalism, anti graffiti) iar corpul interior din HPL (un material rezistent la zgârieturi și lovituri). Sunt prevăzute cu sisteme de închidere deschidere automate și lavoar antivandalism încastrat, ușă glisantă cu deschidere și în cazul lipsei curentului electric, iluminare internă naturală, acestea fiind prevăzute cu luminator. După fiecare folosire se declanșează operațiunea de ventilare a cabinei, de curățare și dezinfecție automată a podelei și  a vasului toaletei.

Accesul se va face cu fise de 50 de bani și cu cardul.

Cele două toalete vor fi date în folosință odată cu recepția lucrărilor la centrul de cartier.

 

Ne găsiți și pe Google News