Foto | Accident mortal pe DN 19. O femeie a murit, iar alte doua persoane sunt ingrijite la fata locului
Stiri Bihor

Foto | Accident mortal pe DN 19. O femeie a murit, iar alte doua persoane sunt ingrijite la fata locului

La ora 12.27, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 19, pe raza localității Valea lui Mihai, eveniment în care au fost implicate un TIR, o autocisternă și un autoturism, șoferița acestuia din urmă, aflată în stop cardio-respirator, rămânând încarcerată în urma impactului, anunta ISU Crisana

Pentru salvarea victimelor, la fața locului s-au deplasat de urgență, pompierii militari din cadrul Stației Valea lui Mihai, cu o autospecială de intervenție și cu ambulanța SMURD a subunității, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Marghita, cu o autospecială de descarcerare grea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea. Forțele de intervenție au actionat pentru descarcerarea victimei din autoturismul avariat, iar echipajul de pompieri militari paramedici au efectuat, simultan, manevre de resuscitare. 

Din nefericire, victim, o femeie,  nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul din cadrul echipajului SMURD declarând decesul acesteia.

Echipajele SMURD acordă îngrijirile necesare șoferului autocamionului și fiicei victimei decedate, care între timp, a sosit la locul accidentului, ambii suferind atacuri de panică.

Din primele investigații, în accidentul rutier au fost implicate trei vehicule, respectiv două autotrenuri și un autoturism, anunta IPJ Bihor.

S-a reluat circulația în condiții normale, pe D.N.19, la momentul stirii.

Ne găsiți și pe Google News