Fotbalistul Ioan Constantin Filip se reintoarce la FC Bihor, dupa ce a activat foarte multi ani in Liga I
FC Bihor

Fotbalistul Ioan Constantin Filip se reintoarce la FC Bihor, dupa ce a activat foarte multi ani in Liga I

Clubul FC Bihor a anuntat ca a oficializat înţelegea cu jucătorul Ioan Constantin Filip, fotbalist bihorean cu o vastă experienţă în prima ligă a ţării.

Ioan Filip vine direct din liga I să sprijine proiectul FC Bihor, după ce în sezonul trecut el a evoluat pentru FC Botoşani.

Sunt fericit că îmbrac din nou tricoul clubului care mi-a deschis calea spre Liga I. Vin să ajut clubul după 14 ani de când am plecat, și sper ca împreună cu ajutorul suporterilor bihoreni să reușim să/l ducem spre liga I.  Începem un proiect  în care avem nevoie de timp și răbdare, și cu siguranță doar împreună putem reuși. Hai Bihoru!”, este mesajul transmis de Ioan Filip, după semnarea contractului de sâmbătă.

Născut la 20 mai 1989, în Ștei, Ioan Filip a început fotbalul la clubul Minerul Ștei, unde a și debutat la seniori. Apoi a ajuns la Luceafărul Oradea, de unde a fost transferat la FC Bihor, club pentru care a evoluat până în 2010, când a plecat la Oţelul Galaţi. În cariera lui, au urmat apoi echipele: Petrolul Ploieşti, Viitorul Constanţa. Debrecen, Dinamo Bucureşti, U Cluj Napoca, Gaz Metan Mediaş şi FC Botoşani.

De menționat că în anul 2011, Ioan Filip a devenit campion național cu  Oțelul Galați și apoi câștigător al Supercupei României. El a adunat în total peste 300 de meciuri în prima ligă din România și Ungaria, înscriind și 16 goluri în primul eșalon.

Ioan Filip evoluează pe postul de mijlocaș defensiv și a semnat pentru o perioadă de trei sezoane cu clubul nostru.

FC Bihor îi transmite bun revenit lui Ioan Constantin Filip și mult succes în echipamentul roș-albastru orădean!

Ne găsiți și pe Google News