Fotbal in sala. Fc Dinamo Oradea va invita sa o sustineti, duminica, la meciul de pe teren propriu
Sport

Fotbal in sala. Fc Dinamo Oradea va invita sa o sustineti, duminica, la meciul de pe teren propriu

Echipa de futsal (fotbal in sala), FC Dinamo Oradea, va invita duminica, 24.09.2017 la ora 11:00 la Sala Sporturilor “Antonio Alexe” la primul meci de futsal disputat pe teren propriu, acesta contand pentru etapa a 2-a, a ligii a 2-a de futsal contra echipei C.S. K.S.E. Targu Secuiesc, echipa cu o experienta mare in futsal.

In prima etapa FC Dinamo Oradea a jucat in deplasare cu echipa AS Inter Gheorgheni, o echipa care are o experienta de peste 6 ani in futsal. Chiar si asa FC Dinamo Oradea a reusit sa le puna probleme foarte mari la primul meci jucat in futsal din istoria aceste echipe. Scorul final a fost de 3-2(1-0) pentru echipa gazda (AS Inter Gheorgheni). In prima parte a jocului echipa noastra a ratat nu mai putin de 10 ocazii mari de gol . A 2-a repriza echipa noastra a inceput meciul in forta, iar dupa 3 minute de joc am reusit sa restabilim egalitatea (1-1), urmand ca peste alte 2-3 minute sa preia conducerea (1-2). Chiar daca a fost in avantaj pe tabela, FC Dinamo Oradea nu a incetat nici o secunda sa atace, ratand cateva ocazi imense de gol dintre care avand si 2 bari. Experienta adversarilor s-a vazut in ultimele 4 minute de joc cand gazdele si-au scos portarul si a introdus un jucator de teren, astfel scorul final a devenit 3-2 in ultimul minut de joc.

Futsal-ul este un sport de echipa care se joaca in sala. Acesta este jucat de două echipe, fiecare de câte cinci jucători, dintre care unul este portarul, fiecare echipă poate avea în plus un număr de rezerve.

Va asteptam intr-un numar cat mai mare la Sala Sporturilor Antonio Alexe sa sustineti echipa si impreuna sa castigam acest meci.

Intrarea libera.

loading...