A fost extras al 5-lea castigator al unui voucher la Aquapark, in campania platilor online a impozitelor
Informatii utile

A fost extras al 5-lea castigator al unui voucher la Aquapark, in campania platilor online a impozitelor

Campania ,,Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”, care a demarat în 13 februarie și prin care Primăria dorește să-i motiveze pe cetățeni să plătească impozitul online a ajuns deja la cea de-a cincea extragere, care a avut loc azi, la sediul Primăriei Oradea.

Tragerea la sorți s-a făcut pentru plățile online efectuate de contribuabili în perioada 13 – 19 martie, fiind validate doar plățile de impozit integral pentru anul în curs. O comisie formată din Eduard Florea, directorul economic al Primăriei Oradea, Eugenia Borbei, director juridic și Anca Grama, purtător de cuvânt a participat azi, 23 martie, la procedura de extragere a câștigătorului.

Din cei 1188 de contribuabili care au plătit impozitul online integral, prin extragere computerizată a fost desemnat câștigător Câmpan Maria, din Piața 1 Decembrie. Ea va fi înștiințată prin adresă la domiciliu că își poate ridica în termen de 30 de zile de la sediul Primăriei voucherul care îi oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea, pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani. Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul.

Primăria Oradea le mulțumește tuturor contribuabililor, amintind pe această cale că cei care își plătesc integral impozitul până în 31 martie beneficiază de bonificația de 10%, iar în plus cei care îl plătesc online pot câștiga, în fiecare săptămână până la sfârşitul lunii martie, o zi de distracție la aquapark pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani.

Următoarea extragere va avea loc săptămâna viitoare, în data de 30 martie.

Ne găsiți și pe Google News