Fii voluntar la Centrul de Ingrijire de Zi din Oradea si ajuta copiii din Centru
Diverse

Fii voluntar la Centrul de Ingrijire de Zi din Oradea si ajuta copiii din Centru

Deşi este vacanţă, copiii din Centrul de Ingrijire de Zi petrec timp preţios în Centru, având parte de o serie de activităţi menite să îi facă să simtă bucuria mult aşteptatei vacanţe.

La începutul anului, Administraţia Socială Comunitară Oradea s-a îngrijit să amenajeze o sală pentru activităţi sportive, unde copiii să îşi consume energia specifică vârstei, într-un mod sănătos.

În acest sens, profesori de aerobic, dans, pilates, baschet, îi iniţiază pe cei mici în tainele dansului şi a muzicii,  Centrul transformându-se în locul unde muzica, dansul, bucuria şi prietenii se unesc şi creează o armonie minunată.

Astfel, îi invităm pe cei care au disponibilitate şi care înţeleg că sportul este modul cel mai bun de petrecere a timpul liber, să vină înspre noi, prin înscrierea ca profesori voluntari şi desfăşurarea unor activităţi recreative sportive cu copiii, în sala special amenajată.

Mulţumim pe această cale voluntarilor şi sponsorilor care vin înspre noi şi ne sprijină în activităţile din Centru şi fac posibil să li se întâmple lucruri minunate acestor copii.

Persoanele interesate să ajute aceşti copii, sunt rugate să ne contacteze la:

  • Telefon: 0259/419450
  • Persoană de contact Maria Ardeleanu – Şef Centru