,,FII ANTREPRENOR ÎN BIHOR!”, un eveniment destinat elevilor care vor sa invete tainele antreprenoriatului
Evenimente

,,FII ANTREPRENOR ÎN BIHOR!”, un eveniment destinat elevilor care vor sa invete tainele antreprenoriatului

FII ANTREPRENOR ÎN BIHORFundația Comunitară Oradea prin echipa Femina, coordonată de Mihaela TATU și Adina RADA, organizează sâmbătă, 25 martie 2017, începând cu ora 9:00, la Hotel Hilton Double Tree, evenimentul ,,FII ANTREPRENOR ÎN BIHOR!”.

Rolul evenimentului este de a descoperi și de a dezvolta competențele antreprenoriale ale tinerilor liceeni din județul Bihor. Mentori în cadrul proiectului sunt: Mihaela TATU și Adina RADA.

Ideea proiectului a pornit de la nevoia de a dezvolta antreprenoriatul în rândul tinerilor în Bihor și în acest sens dorim să ne implicăm în pregătirea tinerilor antreprenori bihoreni pentru a deveni „finanţabili”:  identificarea ideii de afacere și a potențialului ei, realizarea aplicației de business-plan, pregătirea pentru discuţiile cu investitorii potențiali, pregătirea unui pitch, evaluarea afacerii – care sunt criteriile, indicatorii, perioadele optime, precum și creşterea rapidă cu ajutorul mentorilor şi a reţelelor de mentori.

interlink.ro

Workshop-ul  oferă participanților o introducere cuprinzătoare despre cadrul a ceea ce numim “design-thinking” și le dă încredere pentru a pune procesul în practică. Scopul este înțelegerea sistemică și rezolvarea problemelor – de business sau de orice alta natură – într-un mod creativ.

Design thinking este un proces inovator care pune accent pe observare, colaborare, învățare rapidă și vizualizarea ideilor. În  cadrul acestui workshop, participanții vor avea misiunea de a genera cât mai multe idei, componentă specifică gândirii de tip design și să creioneze pașii necesari aplicării conceptului ăn mediul de afaceri local, pe baza unor întrebări formulate de către coordonatorul acestui proces – Alin Claudiu APOSTU. Mihaela TATU va susține un modul de comunicare, iar Adina RADA va avea rol de facilitator pe parcursul evenimentului. Alin Claudiu APOSTU este Global Shaper în cadrul World Economic Forum și Project Manager la Romanian Business Leaders coordonând proiectul Vreau să fiu antreprenor.

Evenimentul va reuni un grup de 20 de elevi din județul Bihor. Cei interesați sunt rugați sa completeze formularul defii antreprenori înscriere online care se poate accesa la acest link. Selecția elevilor se va face pe baza răspunsurile acordate de către aceștia la întrebările din formular. Cei selectați pentru participarea la workshop vor fi anunțați telefonic sau prin e-mail.

Workshop-ul se va derula între orele 9:00 și 17:00 cu o pauză de masă la orele 14:00, la Hotel Hilton Double Tree Oradea, str. Aleea Ștrandului 9. Participarea este gratuită pentru cei selecționați.

Îi așteptăm cu drag pe toți cei interesați să se înscrie până joi, 23.03.2017 orele 13:00, accesând linkul de înscriere de mai sus. Participanții selectați vor fi anunțați pe parcursul zilei de joi 23.03.2017, până la orele 17:30.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0