Fetelor, pregatiti-va de Skirtbike! Pe 3 septembrie fusta, Ie si desigur bicicleta
Evenimente

Fetelor, pregatiti-va de Skirtbike! Pe 3 septembrie fusta, Ie si desigur bicicleta

Rotaract Club Oradea organizeaza si anul acesta, evenimentul SkirtBike, care reprezintă comunitatea femeilor de toate vârstele care care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport, oferind o alternativă chic acestei activități în care au găsit un mod de exprimare și chiar un stil de viață. Oradea face parte din mişcarea naţională SkirtBike începând cu anul 2014, fiind cel de-al 13 oraş din ţară care s-a alăturat acestei iniţiative.

Participarea la evenimentul de pe 3 septembrie este gratuită, iar organizatorii vor oferi fiecărei bicicliste un bilet la o tombolă ale cărei premii vor fi oferite de către sponsorii evenimentului.

Plimbarea pe bicicleta se va realiza intre orele 16:00 – 19:00 pe urmatorul traseu: START  Parc Grădina Zoologică – Bdul. Decebal – Podul Decebal – Str. Ady Endre – Str. Iosif Vulcan – Parcul Libertății – Podul Dacia – Piața Emanuil Gojdu – Teatru de Vară, iar Cetatea Oradea va fi locație finală.

Tinuta obligatorie este Ie si fusta, anul acesta fiind promovat portul traditiknal romanesc, spun organizatorii

 SkirtBike reunește cea mai mare comunitate de bicicliste la nivel național promovând mersul pe bicicletă ca stil de viaţă sănătos, aratând că aceasta poate reprezenta un mijloc de transport alternativ fiind o expresie a frumuseții, eleganței și a libertății de mișcare. După ce a fost iniţiată în anul 2010 la Bucureşti, rând pe rând orașe precum Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Botoșani, Brașov, Brăila, Cluj, Constanța, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galați, Iași, Miercurea Ciuc, Oradea, Suceava, Târgu Mureș au devenit parte integrantă a acestei mișcări.

Foto: Party Oradea