Festivalul Medieval Oradea 2022 | Incep pregatirile
Evenimente

Festivalul Medieval Oradea 2022 | Incep pregatirile

Festivalul Medieval Oradea 2022. În perioada 1-3 iulie 2022, Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Oradea organizează o nouă ediție a Festivalului Medieval Oradea!

Festivalul Medieval Oradea 2022. 3 zile de festival, sute de cavaleri, luptători și personaje medievale din țară și de peste granițe, reconstituiri spectaculoase de bătălii istorice, muzică LIVE, meșteșuguri și tradiții, jonglerii cu foc, într-o locație învăluită de istorie și legende – Cetatea Oradea.

Ultimul Festival Medieval in Oradea s-a tinut in 2019, cel din 2020 fiind anulat, iar in 2021 nu s-au mai facut nici pregatiri din cauza pandemiei

Pregătirile pentru festival sunt în toi iar perioada de înscriere pentru închirierea amplasamentelor din cadrul evenimentului a început. Sunt invitați să participe producătorii de bucate tradiționale, dulciuri sau alte specialități, meșteri populari, artizani de suveniruri și articole hand made, în perioada 1-3 iulie, în Cetatea Oradea.

Perioada de înscrieri este 15.06.2022 – 23.06.2022 

Pentru a depune o cerere de participare, doritorii trebuie să urmeze toți pașii din formularul de înscriere disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (informații despre companie, produsele comercializate, informații cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat și puterea instalată necesară funcționării.

Sunt disponibile:

  • 40 (patruzeci) de standuri din lemn pentru agenți economici din sectoarele alimentar și non-alimentar;
  • 5 (cinci) căsuțe de lemn;
  • 13 (treisprezece) amplasamente construcție proprie tip Food-truck;
  • 2 (două) amplasamente construcție proprie Speciality Coffee;
  • 2 (două) amplasamente construcție proprie Cozonac secuiesc;
  • 1 (un) amplasament construcție proprie Wine Bar;
  • 5 (cinci) amplasamente construcție proprie Bar;
  • 2 (două) amplasamente construcție proprie Atracții.

Înscrierile se fac online pe site-ul www.festivalulmedievaloradea.ro în perioada 15 iunie (ora 14:00)  până în 23 iunie 2022 (ora 16:00).

Pentru a depune o cerere de participare, comercianții vor trebui să urmeze toți pașii din formularul de înscriere care va fi disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (denumire companie și informații cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat.

PROGRAMUL FESTIVALULUI MEDIEVAL ORADEA 2022:

  • 1 – 3 iulie 2022

Ne găsiți și pe Google News