Festivalul Internațional Enjoy Music Băile Felix 2023. Participa nume mari ale muzicii romanesti: Aurelian Temișan, Luminița Anghel, Monica Anghel, Ionel Tudor, Ovidiu Anton, Nico
Evenimente

Festivalul Internațional Enjoy Music Băile Felix 2023. Participa nume mari ale muzicii romanesti: Aurelian Temișan, Luminița Anghel, Monica Anghel, Ionel Tudor, Ovidiu Anton, Nico

A treia ediție a Festivalului Internațional Băile Felix se va desfășura în perioada 31 august – 2 septembrie 2023, în stațiunea Băile Felix (parcarea de lângă ștrandul Apollo). Organizat de Asociația „Enjoy Music” a Episcopiei Greco-Catolice de Oradea, în parteneriat cu Primăria Sânmartin, Asociația de Promovare a Turismului în Stațiunile Băile Felix și Băile „1 Mai”, Liceul Tehnologic „Felix” Sânmartin, festivalul are în acest an două zile de concurs, o probă de creație și un recital în fiecare seară.

La Festivalul Internațional Enjoy Music Băile Felix 2023 sunt peste 100 de participanți din: România, Croația, Italia, Serbia și Republica Moldova.

Vor sosi în Băile Felix nume mari ale muzicii românești precum: Aurelian Temișan, Luminița Anghel, Monica Anghel, Ionel Tudor, Ovidiu Anton, Nico, Andrei Tudor, dar și de peste hotar, prin prezența lui Marco Brusati și a Zoricăi Ninković. Artiștii vor constitui juriul Festivalului Enjoy Music Băile Felix 2023 în probele de concurs – juriu condus de maestrul Andrei Tudor – și vor avea zilnic recitaluri proprii. Recunoscut deja ca un mare festival, inițiativa are ca parteneri media: TVR2 și TVR Cultural. Festivalul va fi prezentat de doamna Monica Davidescu.

Pe 31 august a.c., de la ora 17.30 este programată deschiderea oficială, cu probele de concurs pe categoria 4-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani și 11-12 ani. Seara, de la ora 21.00 – recital Enjoy Music și invitații speciali: Ovidiu Anton, Monica Anghel, Aurelian Temișan.

Vineri, 01 septembrie a.c. probele de concurs pentru categoriile 13-14 ani, 15-16 ani și 17-19 ani. O noutate este proba de creația, urmată de recitalul Enjoy Music condus de Ovidiu Lazăr, iar de la 21.30 concert: Luminița Anghel, Nico, Lil Rose, și Anđela Ninković.

Sâmbătă, 02 septembrie a.c., sunteți așteptați la un Masterclass de prezență scenică, de la ora 10.00, și Gala Laureaților, de la ora 18.00.

Premiile Festivalului sunt în valoarea de aprox. 40 mii RON, iar Trofeul Festivalului este o sesiune de compoziție la una dintre cele mai mari case de producție din România.

Ne găsiți și pe Google News