Femeile liberale au „Daruit de Craciun” alimente pentru 30 de familii neajutorate
Diverse

Femeile liberale au „Daruit de Craciun” alimente pentru 30 de familii neajutorate

noriel.ro
În Ajun de Crăciun, Organizația municipală a femeilor liberale din Oradea a organizat și anul acesta acțiunea caritabilă ,,Dăruiește de Crăciun”. Membrele PNL Oradea au cumpărat alimente și dulciuri, iar în cursul zilei de ieri și azi le-au distribuit familiilor cu copii care se confruntă cu probleme mari de sănătate și care trec prin perioade grele.

,,Ne-am dorit să putem face o bucurie familiilor care trec printr-o perioadă mai dificilă, de aceea organizăm în fiecare an această acțiune de suflet deja conscrată pentru noi. Am contribuit fiecare cu ce am putut și am ajuns cu alimente necesare la 30 de familii neajutorate. Sperăm ca gestul nostru să ajute aceste familii să aibă Sărbători mai frumoase”, a spus Camelia Buhaș, președintele OFL Oradea.

Tot în luna decembrie, membrele OFL Oradea au distribuit mâncare caldă în fiecare zi de vineri, pentru a ajuta un număr cât mai mare de persoane necăjite și fără adăpost. Acțiunea continuă și mâine, 22 decembrie de la ora 19.00, la Adăpostul de Noapte.

orange.ro