FC Bihor Oradea victorie cu Satu Mare si urca din nou pe locul 1 in clasament.
FC Bihor

FC Bihor Oradea victorie cu Satu Mare si urca din nou pe locul 1 in clasament.

Fc Bihor Oradea a inceput sezonul de primavara cu o victorie in compania echipei CSM Satu Mare, aflata pe locul al doilea in Liga 3, seria 10.

Echipa pregatita de Florin Farcas a castigat cu scorul 2-1, in fata unei contracandidate la promovarea in liga a II-a, CSM Satu Mare.

Meciul s-a jucat pe un teren excelent in fata a peste 1000 de spectatori, in ciuda vremii inchise care statea sa ploua, dornici sa vada echipa bihoreana la treaba, dupa perioada de vacanta.

Spre bucuria noastra, pe teren s-a aflat o singura echipa, Fc Bihor Oradea, care a dominat jocul de la un capat la altul.

Echipa noastra a deschis scorul dupa un sfeet de ora de joc, prin jucatorul marius Hosu, care a marcat dintr-o situatie 1-1 cu portarul. Apoi, in repriza a doua, in minutul 57, CSM Satu Mare, contrar cursuljui jocului, a reusit egalarea, prin jucatorul Ervin, intrat la pauza, care a reusit sa transforme o lovitura libera.

In doar 3 minute, FC Bihor si-a reluat avantajul pe tabela de scor, dupa ce Andrei Gal a inscris cu capul dintr-o pasa venita ind corner. Pana la finalul jocului, echipa noastra a mai avut 3-4 ocazi mari dea majora scorul pe tabela, insa portarul oaspetilor a fost in mare forma si a limitat proportiile scorului.

Astfel, in urma acestei victorii, FC Bihor urca din nou pe locul 1, dupa ce si Gloriba Bistrita a pierdut cu 2-1 in compania chipei SCM Zalau.

In etapa viitoare, penultima din sezonul regulat, FC Bihor va juca tot acasa, cu CSM Sighetu Marmatiei

Ne găsiți și pe Google News