FC Bihor Oradea si-a prezentat echipamentul si cele doua tipuri de abonamente valabile in sezonul competitional 2022-2023
Sport

FC Bihor Oradea si-a prezentat echipamentul si cele doua tipuri de abonamente valabile in sezonul competitional 2022-2023

Conducerea FC Bihor a prezentat echipamentul oficial pentru sezonul competițional 2022-2023, anunțând totodată că, din punct de vedere legal, clubul poate să își desfășoare activitatea sub denumirea actuală.

La conferința de presă susținută azi, 2 septembrie, au participat Mihai Jurca, city managerul orașului, Kulcsar Sandor, președintele clubului FC Bihor Oradea, Florin Farcaș, antrenorul echipei, precum și jucătorii Daniel Stan, Loren Iovița și George Cherman.

Judecătoria a aprobat modificările, astfel că avem înregistrată denumirea clubului, avem și aprobarea FRF pentru activare în anul competițional sub denumirea FC Bihor Oradea. Administrativ lucrurile s-au așezat. Vreau să le mulțumesc sponsorilor. Marty Restaurants care apare pe echipamentele de joc, va asigura programul nutrițional al loturilor din Liga a 3-a  și Liga a 4-a, pe un an, cu un nutriționist special. Din acest punct de vedere, echipa beneficiază de cele mai bune condiții. Le mulțumesc și celor de la Prima Residence, care au agreat un sprijin pentru tot ce înseamnă baza de copiii și jucători a Academiei FC Bihor Oradea”, a punctat Mihai Jurca, city managerul orașului Oradea.

Toate dotările de care Academia are nevoie, de la echipamente până la mingi, vor fi susținute de acest sponsor. Conducerea clubului este în discuții și cu alți potențiali parteneri care ar putea oferi sprijin financiar.

Cât privește echipamentul jucătorilor pentru noul sezon competițional, acesta este disponibil în trei variante: albastru pentru meciurile disputate pe teren propriu, alb-negru pentru meciurile din deplasare și bleumarin de rezervă. 

Conducerea FC Bihor Oradea a anunțat că Attila Kun, fost mare jucător de fotbal, a acceptat oferta de a ocupa postul de președinte onorific al clubului, în timp ce Emeric Jenei și Vladimir Tamaș au primit titlul de membri de onoare.

Ne dorim să adunăm o comunitate care să aibă același scop, să sprijine alături de echipă bunul mers al lucrurilor, să reușim să atragem cât mai mulți suporteri prin faptul că se pot identifica cu echipa având în tribune foști jucători care au scris istorie, sau și-au pus numele pe parcursul evoluției clubului”, a precizat Kulcsar Sandor, președintele clubului FC Bihor Oradea.

În ce privește achiziția biletelor, acestea pot fi cumpărate online de pe site-ul eventbook.ro sau de la intrarea pe stadion. Iubitorii fotbalului pot opta și pentru abonamente.

Avem două tipuri pentru sezonul 2022-20223: abonament de suporter pentru meciurile de competiție, care costă 100 de lei și abonament membru suporter – a cărui valoare este de 1.000 de lei, preț în care este inclus și un tricou. Acest tip de abonament se adresează celor care doresc să sprijine financiar și bugetul clubului și sperăm să fie cât mai mulți care vor profita de această ocazie”, a precizat Kulcsar Sandor.

Antrenorul Florin Farcaș a adus mulțumiri celor care se ocupă de baza sportivă, unde sunt asigurate condiții foarte bune de pregătire.

Fără condiții bune de pregătire noi nu ne putem desfășura activitățile. La baza sportivă se văd îmbunătățiri majore, atât din punct de vedere al stării gazonului, cât și din punct de vedere al infrastructurii. Mă refer la sala de forță, de care beneficiem în condiții excelente, pentru a ne putea pregăti așa cum trebuie”, a precizat Florin Farcaș.

Clubul de fotbal FC Bihor va fi susţinut de Consiliul Local Oradea cu aproximativ 250.000 de euro pe an, bugetul urmând să fie actualizat la fiecare început de an. Municipalitatea își propune ca, până la inaugurarea viitorului stadion al orașului, Oradea să fie reprezentată pe prima scenă fotbalistică a țării.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News